Nye LOL Overraskelse Dukke Toy OMG 9 Tommer Mode Dukke Skønhed Mode Model Tre-generation Omg Dukke DIY Håndlavet Blind Toy Box Gave

Ny vare

kr73.14

kr91.46

-20 %

På lager

Tags:

blind toy box, lol omg tøj glødende, babushka pink, tilfældig lille, bue omg oprindelige, genfødt, dukke lol overraskelse, lool overraskelse dukke, 14 tommer dukke, kjole pige rød

Sælger henblik på beskrivelse

Særlige vægt:ikke acceptere returnering og refundering,(men fordi fabrikken kvalitet problem produktet forhandles udskiftning,men det Generer transport omkostninger fra købers ansvar,vores pris er fabrik,selv om der er kvalitet inspektører til produktet for graviditets -, barsels -, postpartum og andre strenge ind,sikre produktets kvalitet 100% ingen problem, vil forsendelsen,men på grund af forskellige usikre faktorer,Division, som jeg kun kan garantere ankomsten, efter at 97%-98%af produktets kvalitet ikke noget problem,2%-3% hører til omfanget af fritagelsen.)

En,om MOQ

Generelle produkter kan kun være detailprisen,dog enkelte produkter, har brug for en boks over rækkefølge af den,i de forhandlinger, vi vil også informere! Vil være muligt at imødekomme køberens krav,(den forudsætning er muligt at opfylde,ikke alle er i henhold til købers krav),du forstår!

For det tredje produkt citat.

Direkte besked ab fabrik-pris(ikke faktureret,undtagen forsendelsesomkostninger,bortset fra eventuelle omkostninger),felt kunde vi vil være shipping af kunden udpeget Logistik/Fragt/Hurtig ,fragten kan være indsamle, eller betale.

For det fjerde,betalings metode:

Betalingsmåde for forudbetaling:betaling til levering(1,Bank overførsel,2, brug af PayPal-betaling kun"instant bog"), hvis de for brug for visse tiden produktion af først betale 30-40%af Depositum,balance, betaling, levering dagen før betalt.

Fem,leveringstid

Køber betaling eller Indbetaling til konto efter,at der vil arrangere varer,Generelt behov for 1-3 dage. Fordi en del af ordren er nødt strømpe(afhængig af producent,så kan du være sikker på, at i henhold til de faktiske situation, prøv at gå til det næste enkelt ordre,så som ikke at stramme tidsfrister ikke kommer ud og påvirke kundernes salg,varerne klar efter,Vil i henhold til kunden med kundeservice personale bekræftelse af transportformen til levering,som delvis produkt er nødt til at udskyde levering af den situation,den personale vil også bemærke, at den kunde,kunden kan vælge en udskiftning eller annullere ud af bestanden af produktet.

Sjette,modtagelse, standard:

1,købere, i har modtaget varen venligst, i front af den logistiske virksomhed personale ansigt omhyggeligt kontrollere de varer,som fandt ydre kasse er alvorligt deformeret,er beskadiget forsegling emballage tape fraktur defekt,sealing tape ufuldstændige,har tydeligvis været delt tætning åbn åbning af de mærker,du ansigt til ansigt åbnede opgørelse check,hvis det findes, at den fejl skal være ansigt til ansigt-og logistik virksomheden høring kompensation,hvis de ikke kan løse, bedes du må ikke lægge væk de varer,fragt stationen, der er kontakt os for at forhandle;ellers efter modtagelse som ingen indvending at modtage varen.

2,Vores Toy høj kvalitet og billig,stor værdi for Åh,nogle købere, i modtog varer efter tror, håndværk,nogle rå, defekt,er det ikke godt materiale,og at forestille sig samme og så videre,men disse er ikke tilhører problem med kvaliteten,uanset hvad ting er ikke perfekt,alt for kræsne købere bemærk omvej,alle størrelse er håndlavet måling,1 - 2CM fejl er normal...(forstå venligst)

Forsendelsesinstruktioner

Shantou Chenghai Tony Roto toy

Alle produkter er fra fabrikken pris,(dvs, Chenghai levering pris)! Feltet kunde, vi har for fragt! I henhold til gæster, der er udpeget fragt station forsendelse,fragt, til at betale!

Plast Type PC
Aldersgruppe > 3 år
Mærke L. O. L. OVERRASKELSE!
Funktioner Tegnefilm
Materiale Plast
Type Udstoppede Dukker

Skriv en anmeldelse

Skriv en anmeldelse

Forbindelse