EEG Gel: ELEKTRO-GEL EKG-GT10 Elektrode EEG Cap Ledende Pasta 473-500ml

Ny vare

kr366.31

På lager

Tags:

lift sensor, avanceret eeg-elektroder, eeg-elektroder, hjernen eeg, eeg electrod, asus x553m, ledningsevne elektroder, asio, gt15 turbo, eeg-sensor

EEG Gel: ELEKTRO-GEL EKG-GT10 Elektrode EEG Cap Ledende Pasta 473-500ml

EEG Gel:elektro-Gel er forrnulated til brug for den tidlige indsats Electro-Cap System,kollodium anvendes EEG-elektroder og med EKG og EMG elektrode applikationer.

Retninger:med den tidlige indsats electro-Cap-System,skal du udfylde hver montere ved hjælp af en stumpe nåle og sprøjter rokkende eller dreje sprøjten til lavere impedans.med andre typer af elektroder,brug i henhold til accepterede teknikker.Ryst en gang imellem.Destilleret vand kan være tilføjet til tynde som ønsket.

For Extemal Brug.

Anvendelsesområdet for hver pakke af ledende pasta: Dette produkt er anvendt i forbindelse med EEG caps, der anvendes i EEG registrering, polysomnografi, osv., at forbedre afsløring effekt ved at reducere hudens impedans.

Specifikation model: 473ml flaske

Ingredienser: vand, glycerin, xanthan gum, kalium brint tartrat, imidazolidinyl urea, methyl paraben.

Funktioner:

1. Med lige højre af viskositet og overfladespænding, medicinsk personale behøver ikke at fjerne patientens hår, når du bruger det.

2. Huden penetrantprøvning: Der er en vis mængde af huden penetrantprøvning i conductive paste til at styrke og stabilisere de indsamlede EEG signaler.

3. Let at bruge: Brug et fladskærms-næse injektionssprøjte til at injicere conductive paste ind i elektroden hul.

4. Nem at rengøre: ledende pasta er lavet af vand-opløselige formel.Bare vask med varmt vand.

5. Enkel opbevaring: opbevares ved stuetemperatur.

6. Kun til udvortes brug.

Bemærk: For Produktet Priser Og Specifikke Betingelser, Bedes Du Kontakte Os, Før Du Køber

Tips, der Vil hjælpe

For Brasilien købere, hvis du vælger Hurtig forsendelse, som FED DHL, UPS Ect.P leasing giver virksomhedsdata y navn og CNPJ nummer eller CPF-Nummer.Check venligst dine beskeder ofte , vi kan have nogle problemer, har brug for din bekræftelse før forsendelse.Angiv venligst dit FULDE NAVN til forsendelse .At træffe det valg, hvis produktet har parametre , eller bemærk i den rækkefølge.Chile, Argentina købere bedes du oplyse dit cvr nummer for hurtig forsendelse som UPS.Den "forventet Leveringstid" givet af Ptg-flyt.dk er IKKE korrekt, IKKE vores garanteret tid.Post er billige, men ikke hurtigt, især for nogle fjerntliggende lande.Hvis du er hastende, bedes undersøgelse hurtigere metoder.Hvis skibet ved hurtig, så sørg for du er IKKE i fjerntliggende område , eller ekstra omkostninger, der er nødvendige, og bemærk, at det er til remote modtag levering : der Opkræves af Logostics Selskab !Tracking-nummer for hver pakke.Spor her: www.17track.net/index_en.shtml .Standard batterier, væske og andre forbudte dele er som regel fjernet før forsendelse, hvis din konto er disse , vi kan afsendt af en Særlig Linje, som opkræves ekstra dollars Told, Afgifter og Import Gebyrer er købers ansvar.Vi er ikke ansvarlige for told forsinkelser eller alle afgifter, told, Value-Added Tax (MOMS), eller andre gebyrer, der kan opstå med dit køb.Være ved din told.

Tips om Efterbestilling Bedes du Give os 5 stjerner, hvis du er tilfreds med vores produkter og service!!!!!C ommunication er altid mere nyttigt end tvist.Kontrolkanalen en tvist hjælpe noget, men øge den misforståelse!!!!Negativ feedback kan ikke ændres !Kontakt os venligst for bedre metoder til at løse konflikter!

Oprindelse KN(Oprindelse)
Interface Type NO
Mærke laez evaw
Model-Nummer No

Skriv en anmeldelse

Skriv en anmeldelse

Forbindelse