M46 M47 standard maskine, tryk på 1,0 mm 1,5 mm tråd afstand trykke 46mm 47mm diameter gevind skæring kit tråd trykke hånd værktøj

Ny vare

kr244.15

På lager

Tags:

Ratchet Topnøgle, dø, og tryk på set, m1 tryk, f5121, tryk på yg, zotac, spiral tryk, listen værktøj til metalbearbejdning, 1090mhz, hul trykke kit

RM9227651342325723

Tryk på

Fuldt poleret lige fløjte vandhaner, fine vinger, ved hjælp af høj kvalitet high-speed stål.Gennem hullet forarbejdning af jern, støbejern, stål, slibende stål og andre materialer af metal.Har en høj pris ydeevne og funktionalitet.

Lige fløjte vandhaner er lavet af high-speed stål, med fuld slibning proces.Lige fløjte haner, der er udformet under hanen for at fjerne chips, som er specielt velegnet til at gennem-hullet trykke på.Egnet til støbejern, stål dele, strygejern hud, kobber og aluminium materialer.

Overfladen er glat, formaling præcision er høj, klingen er ikke skarp, og det er holdbart.Har en høj pris ydeevne og funktionalitet.

Funktioner

1. Ved hjælp af høj kvalitet high-speed stål materialer, fuld slibning proces.Hele materialet er high-speed stål, som har en god slidstyrke, høj slid modstand og fremragende skæreydelse.

2. Velegnet til alle former for bænk øvelser og drejebænke til at bore huller i støbejern, kobber, aluminium, jern, slibende stål og andre metaller, med en bred vifte af anvendelser.

3. Det kan udnyttes til den laveste del af emnet, og chip-udledning er lavere, ingen opskæring der er tilbage, er den chip fjernelse effekten er god, den tråd er glat, og slidstyrke er godt.

Vores fabrik og forarbejdning

Vi har den enhed, som fabrikken har specialiseret sig i produktion af skræddersyede sæt, værktøjsmaskiner, kalibrering, høj midten low-end produkter med kortere leveringstid og højere kvalitet.Vi har også ER collet, tryk, dør, HOLDER, fræser, boremaskine, osv til salg.Alle former for værktøjsmaskiner.

Hvis varer, der sælges, har ethvert problem med kvaliteten, vi lover at vende tilbage betingelsesløst.

Der er en rabat på køb af flere produkter, så tøv ikke med at kontakte os for batch køb til den laveste pris.

Vores butik ofte udfører nogle kampagner for at samle os, så du kan deltage i kampagnen, så snart det er muligt.

Lager display(Delvis)

Vi har vores egen produktion af fabrikken, i mellemtiden integrere de mest CNC-værktøj producenter i Kina, engrossalg til kunderne til en lavere pris

* Lager warehouse har mere end 5000 kvadratmeter, CNC værktøjsmaskiner specifikationer 10,000 sorter (SKU), kan vi finde næsten enhver model du har brug for her

* Vi giver god plads til opbevaring og kort leveringstid

* Give alternative løsninger for hvert produkt for at reducere fabrik omkostninger til værktøj

* Vores mærkets produkter, der lover ikke at hæve priserne

* Professionel teknisk team, som svarer til dine kunders problemer i tide, og løse kundernes problemer i tide

FAQ

Q: Er du en handelsvirksomhed eller en producent?

A: Vi er fabrikker

Q: Hvor lang er jeres leveringstid?

A: 1-7 dage efter betaling, 7-60 dage efter betaling (1-30 dage efter tilpassede produkt betaling)

Q: Hvis der ikke er problemer med de varer eller varerne er modtaget

A: Venligst kontakt os hurtigst muligt, vi vil træffe passende foranstaltninger i henhold til den specifikke situation.

Q: Er produktet understøtter tilpasning?

A: Ja, hvis du ikke kan finde det produkt, du har brug for i butikken, kan du kontakte os og vi vil oprette et link til dig.

Q: Hvis jeg har brug for en masse produkter, kan jeg få rabat?

A: Hvis du køber en masse af produkter, vil jeg give dig den bedste pris.

Butikken lover

· Alle de produkter i denne shop er taget i form, og det oprindelige udseende af produktet er næsten genoprettet.Der kan være små forskelle på grund af de vise!

· Forsendelse til levering: Vi sender senest 48 timer i stedet, skal du kontakte kundeservice i tilfælde af en nødsituation til at erstatte den hurtig logistik.Hvis varen ikke kan leveres under særlige omstændigheder, vil vi kontakte kunden for at forhandle sig frem til en udskiftning løsning.Hvis du ikke modtager pakken indenfor den lovede periode, eller hvis der er et problem med produktet, bedes du kontakte os.

· Pris beskrivelse: Vi har vores egen fabrik, og det produkt, pris, der har absolutte fordele.Hvis du har brug for at købe store mængder, bedes du kontakte os.

· Shopping bistand: kontakt Venligst kundeservice for at produktet spørgsmål, og derefter foretage indkøb efter bekræftelse for at undgå at købe fejl.Hvis du ikke har den model, du har brug for, bedes du kontakte kundeservice for at forhøre sig, vil vi lave en shopping link til dig

· Vi har fokus på at INDSÆTTE, ikke købmand, vi vil ikke bedrage nogen kunder.

Materiale Legeret Stål
DIY-Forsyninger Metalbearbejdning
Model-Nummer M46*1.5 M46*1 M47*1.5 M47*1
Antallet af Stykker 1STK
Tråd Retning Højre
Mærke ZIMICNC
Type Tryk på

Skriv en anmeldelse

Skriv en anmeldelse

Forbindelse