Genanvendelige Medicinske Urinal Taske Spild Bevis Indsamler Mand Kvinde Urin Pose Urinal Tisse Indehaveren Samler Støtte Til Urininkontinens

Ny vare

kr55.62

kr56.17

-0 %

På lager

Tags:

colosseum, medicin artikler, justerbar inkontinens undertøj, bryst indehaver, medicinsk kvindelige urinal, littman stetoskop, tilbage postur, kunst medicin, trusser inkontinens mænd, uixi kvindelige urinal

Genanvendelige Medicinske Urinal Taske Spild Bevis Indsamler Mand Kvinde Urin Pose Urinal Tisse Indehaveren Samler Støtte Til Urininkontinens

Beskrivelse:

Dette produkt er for folk med lejlighedsvis eller i alt urininkontinens.Vedtagelse af høj kvalitet medicinsk latex-materiale, det vil være sikkert og sundt.Dets rimelige design gør det meget bekvem og behagelig at bruge.Leveres med en 1000ml tisse bag.Vidunderlige støtte til mennesker med mobilitet lidelser, urin frekvens og har svært ved at ambulating til badeværelset, det er også fantastisk til rejser og camping.

Funktioner: Vedtagelse af høj kvalitet medicinsk latex-materiale, det vil være sikkert og sundt.Dets rimelige design gør det meget bekvem og behagelig at passe urinrøret.Leveres med en 1000ml tisse taske, og en elastisk linning, som vil være let at bruge.Blød latex-hylsteret kan unsnap for pleje, nem at rengøre.Vidunderlige støtte til mennesker med mobilitet lidelser, urin frekvens og har svært ved at ambulating til badeværelset, det er også fantastisk til rejser og camping.

Specifikationer:

Betingelse: 100% Helt nye

Konto Type: Pee Taske

Materiale: Latex

Linning Størrelse: Ca. 30 * 15cm / 11.8 * 5.9 tommer(Kvindelige), 31 * 19cm / 12.2 * 7.5 tommer(Mandlige)

Pose Kapacitet: 1000ml

Farve: Som Billede Viser,

Type: Mand, Kvinde(Valgfrit)

Pakke Vægt: Ca. 203~210g

Pakken Indeholder:

1 x 1000ml Tisse Taske

1 x Blød Latex-Hylsteret Med Linning

1 x Latex Rør

Sådan skal du bruge:

1. Du skal åbne urin pose med vand eller luft til at forhindre posen klæbe sammen.Hvis kateteret er flade bemærk forsegle det off bruge varmt vand.

2. Uafgjort linning på talje og vedhæfte den trekantede kluden at maven.Derefter placere urinrøret i urinal tragt.

3. Skal du forbinde de to lange stribe af de trekantede klud til at linning.Skifte udstødningen på urin pose og hænge urin taske på sengen, og tilslut derefter kateter til urin pose.

Bemærkninger:

1. Patienter med urinretention er forbudt at bruge.

2. Når katetret og urin er adskilt, bedes du holde forbinde rør af urin stramt.

3. Katetret kan ikke passere gennem dine ben, når du bruger.

4. Skærme er ikke kalibreret samme punkt farve, der vises på billederne kan vise lidt forskellige fra de rigtige objekt.Vær den eneste ene som standard.

5. Bemærk, at 1-2mm fejl på grund af manuel måling.Tak for din forståelse.

Mandlige:

Female:

1) Vi accepterer Alipay, West Union, TT.Alle større kreditkort accepteres, gennem sikker betaling processor ESCROW.

2) Betaling skal ske indenfor 3 dage efter bestilling.

3) Hvis du ikke kan kassen umiddelbart efter auktionen tæt, vent et par minutter, og prøv igen Betalinger skal være afsluttet inden for 3 dage.

Om forsendelse

1. WORLDWIDE SHIPPING. (Bortset fra nogle lande og APO/FPO)

2. Ordrer, der blev behandlet efter rettidig betaling kontrol.

3. Vi kun leveres til bekræftet ordre adresser.Din ordre adressen SKAL MATCHE din Shipping adresse.

4. De viste billeder er ikke den faktiske vare, og er kun til reference.

5. SERVICE TRANSIT TID er fastsat af luftfartsselskab og udelukker weekender og på helligdage.Transit tider kan variere, især i feriesæsonen.

6. Hvis du ikke har modtaget din forsendelse inden for den periode, bedes du kontakte os.Vi vil spore forsendelsen, og komme tilbage til dig hurtigst muligt med et svar.Vores mål er kundernes tilfredshed!

7. På grund af lager status og tid forskellene, vil vi vælge at afsende din vare fra vores første ledige lager til hurtig levering.

8. Vi sælger ikke er ansvarlig for import told, køber er ansvarlig for, at.Enhver tvist som følge af dette er urimeligt.

9. BR køber bedes du oplyse cpf eller cnpj, vil det være bedre for dig at få det hurtigere.tak

Returnering og Refundering

1. Du har 7 dage til at kontakte os og 30 dage at returnere det fra den dato, den blev modtaget.Hvis dette element er i besiddelse af mere end 7 dage, det anses for brugt, og VI VIL IKKE UDSTEDE EN REFUSION ELLER UDSKIFTNING.Der er INGEN UNDTAGELSER!Forsendelses omkostninger er bærer af både sælger og køber i halve.

2. Alle returnerede varer SKAL VÆRE i den oprindelige indpakning, og du SKAL GIVE os en forsendelse tracking nummer, særlig grund til returneringen, og din po#.

3. Vi vil refundere DIN FULDE VINDENDE budbeløb, efter modtagelse af varen i dets oprindelige tilstand og emballage med alle komponenter og tilbehør er inkluderet, NÅR BÅDE Køber og Sælger annullere transaktionen fra Ptg-flyt.dk.ELLER, du kan vælge at få en erstatning.

4. Vi vil afholde alle forsendelsesomkostninger, hvis produkt(er) er (er) ikke som annonceret.

Om feedback

Vi opretholder høje standarder for kvalitet og stræber efter 100% kundetilfredshed!Feedback er meget vigtigt, at Vi anmoder om, at du straks kontakte os, FØR du giver os, neutral eller negativ feedback, så vi på tilfredsstillende vis kan løse dine problemer.

Mærke hjisnkhs
Produktion Licens 1468168
Bruger Bryst
Element Type Fysioterapi Af Traditionel Kinesisk Medicin

Skriv en anmeldelse

Skriv en anmeldelse

Forbindelse