Bed Bro Tvilling til King Converter Kit Justerbar Madras Stik til Bed BedspaceFiller Twin Bed Stik

Ny vare

kr128.45

kr225.40

-43 %

På lager

Tags:

skrivebord arbejdsstation, base til madras, rubber strap-stik, soveværelse med king size, læder platform king size bed, king size bed, bærbar arbejdsstation, drone mitu, metal pung rem-stik, stik madras

Vi tilbyder rabat for stor mængde.Velkommen til at kontakte os!

[ALT-I-ÉN SENG BRIDGE]Du kan deltage i to kombinationer af senge (Twin, Dobbelt XL, fuld, Fuld XL, Dronning) til at danne en større seng med vores komplette madras stik og bedspacefiller kit.Ingen huller, bump og buler.Fantastisk til familieværelser, værelser, ferie huslejer.

[PREMIUM & ÅNDBAR]De to til at kingsize-seng-stik kit indeholder bomuld skum pad,en masse af mesh designet på overfladen, for god ventilation.Omkring den er syet af kanten, vil der ikke være nogen line-off problem.

Vores bed bridgespacefiller er 200cm lang og 20 cm bred, der er større end andre normale bed bro.Leveres med 2 praktiske bånd på kanten af hver side, for at hjælpe med at holde sengen bro, som ikke vil falde i knæk i sengen.

[DOBBELT SENG STIK REMMEN]Kommer med en 980cm lang seng rem til at holde madrasser sikkert på plads, så de ikke glider eller flytte fra hinanden, når du sover.

[INSTALLERES I 2 MINUTTER]Skubbe din twin senge sammen, sted bed bridgespacefiller over det område, hvor senge opfylde, og spænde den øverste og nederste stropper langs siden af madrassen, og træk løse ende af justerbare stropper til at spænde.

Parameter:

farve: hvid

Materialer: garn, svamp

størrelse: slot klemme 200cm*20cm; rem: 980cm

Pakkens Indhold:

1 * Bedspacefiller

1 * Rem

Kun over pakkens indhold, andre produkter er ikke medtaget.

Bemærk: Lys og forskellige skærme kan forårsage farven på elementet i billedet lidt forskellige fra de rigtige ting.Måling tilladt fejl er +/- 1-3cm.

Med Opbevaring No
Oprindelse KN(Oprindelse)
Bredde(Madras) Andre

Skriv en anmeldelse

Skriv en anmeldelse

Forbindelse