5N11 Bomuld Filtre 6200/7502/6800 Maske Respirator Tilbehør til Støv-Bevis Filter For Daglige Arbejde Sikkerhed

Ny vare

kr26.44

kr42.00

-37 %

På lager

Tags:

smid maske, Multinationale fremme, for kvinder maske, 5n11 filter, 3m maske, Ansigt maske 3m, maleri maske, 3m 7502, 3m maske n95, round beskyttelse maske

5N11 Bomuld Filtre 6001CN Filtrering Patron 603 Adapter, der kan Udskiftes Til 6200/7502/6800 Maske Tilbehør Maleri Sprøjtning

FUNKTION

Helt Nye Og Høj Kvalitet

Standard Størrelse, kan være 6200/7502/6800 maske

Bemærk: Det kan ikke bruges alene, er det nødvendigt at arbejde med filter

Pack i opp pose, uden retail box

Bemærk:

1, Anvendelse betingelse: den mængde koncentration af ilt i luften, er ikke mindre end 18% , af den omgivende temperatur på minus 30 grader til 45 grader Celsius.

2, kan masken ikke bruges til at tanke og andre lukkede container arbejdsmiljø, gælder ikke for gas, der anvendes til andre miljøer .

3, Tjek omhyggeligt, før du bruger det, skal du kontrollere, om de komponenter, der er intakt, udånding ventil ark og indsugningsventilen ark er forseglet for at kroppen kombination patroner er tæt sammen , dunke patronfilter er løs.

Hvad er der I

10-20pcs Filtre

Detaljer, der Vises FORSENDELSE

1.Vi vil sende varer inden for 2 dage, når din betaling er gennemført.

2.Vi garanterer ikke for leveringstiden på alle internationale forsendelser, der på grund af forskelle i skikke clearingtid, der er i de enkelte lande og andre faktorer .

3.Vi bruger dine Ptg-flyt.dk adresse som leveringsadresse, skal du bekræfte den adresse, før du betaler.BETALING

*Vi accepterer Ptg-flyt.dk Spærrede betaling, herunder Visa Kreditkort , MasterCard Kreditkort , Western Union og andre betalingsmetoder .Du kan vælge at jakkesæt din betaling..

*Betalingen skal være modtaget inden 1 dage efter du har afgivet ordren.SERVICE

30 Dage Money Back Guarantee:

1. Hvis du ikke er tilfreds med den vare købt hos os, bedes du underrette os via e-mail, Ptg-flyt.dk besked) inden 30 dage efter modtagelsen af varen .Vi vil guide dig til at vende tilbage og refundere elementet.Bemærk venligst, at postages/custom gebyrer (hvis nogen) spended i en sådan ordre er på kundens omkostninger.

2.Alle returnerede varer SKAL VÆRE i original emballage med alle komponenter og tilbehør, der er inkluderet, og du SKAL GIVE os en forsendelse tracking nummer og årsag til returneringen.

3.Vi vil afholde alle forsendelsesomkostninger, hvis produkt(er) er(er) beskadiget under forsendelsen.

4.Vi kan ikke acceptere, at dit afkast, uden at informere os på forhånd.

5.Told-gebyr, ekspeditionsgebyr, porto og forsikring, refunderes ikke.

Leverandør Garanti:

*Vi tilbyder et års garanti fremstilling er begrænset garanti for defekte varer( undtagen varer beskadiget af forkert brug , misbrug , forsømmelse eller uheld efter modtagelsen ) FEEDBACK

1. Din tilfredshed og positive feedback er meget vigtig for os.Venligst forlade positiv feedback og 5 stjerner hvis du er tilfreds med vores produkter og tjenester.

2.Vi beder jer venligst lad ikke negative feedback eller åbne nogen tilfælde før kontakt os, hvis du ikke har modtaget pakken i noget tid, eller du ikke er tilfreds med vores vare efter den er modtaget.Vi vil gøre vores bedste for at give en god løsning .

3. Vi forventer en høj grad af ekspertise og stræbe efter 100% kundetilfredshed.

Beskyttelse klasse INGEN
Sikkerhed standard INGEN
Materiale Ikke-Vævet
Mærke ELESESAFE
Oprindelse Kinas Fastland
Model-Nummer 5N11 Bomuld Filtre

Skriv en anmeldelse

Skriv en anmeldelse

Forbindelse