1 stk Cat Toy Kreative Træ-Holdbar Premium Sjove Whack Mole Musen til Kæledyr Kat Whac-A-Mole Kat Kitty Sjovt Legetøj til Stede

Ny vare

kr92.37

kr118.44

-22 %

På lager

Tags:

kat jagt toy, sagen for huawei maimang 6, mickey rød, kat tower, cat toy chase, kat frastøde, spil muldvarp, muldvarp frastøde, whack en muldvarp, outdoor pet

Beskrivelse

Katte er også elsker legetøj som børn.De skal også spille legetøj til at dræbe tid.Især, når de er alene.Som ejer af en lille kat, hvordan kan vi så ikke vælge et stykke legetøj for vores lille kat?Dette produkt kan være din bedste valg.Fremstillet af førsteklasses materiale til holdbare og praktiske brug.Godt håndværk, hver grænseflade er meget delikat, ikke let at falde af.Der er specielt udviklet til katte med at spille.

Funktion

- Farve: Som vist.

- Materiale: Træ..

- Godt lavet af premium træ materiale til holdbare og praktiske brug.

- Kat whack mole mus toy, med godt håndværk, hver grænseflade er meget delikat, ikke let at falde af.

- Dette legetøj kan undgå katten fra at kradse i møbler og gulve.

- Bringe en masse sjov og energi til din kat, og katte vil blive mere smidig og energisk.

- Varm Tip: Kære køber, som følge af belysning effekt, skærmens lysstyrke, manuel måling og osv., der kan være nogle små forskelle i farve og størrelse mellem billedet og den faktiske vare.Håber inderligt, at du kan forstå!Tak!

1. For russisk/ Ukraine/ Hviderusland købere, Bedes du skrive dit Fulde Navn , så vi kan sende din ordre.

2. For Engros , vil vi tilbyde rabat eller hurtig forsendelse, som DHL, EMS.

3. Drop Shipping , vi kunne sende varer til dine kunder direkte og vil ikke forlade oplysninger om os. ( Ingen pris, Ingen virksomhedens navn )

4. Hvis du har en høj volumen af ordrer, kan du gøre drop shipping her.

BOGMÆRKE butikken, så køber de elementer, du vil købe, vil få 2%-3% anden rabat.Hvordan kan jeg spore min pakke ?

Du kan spore din pakke på følgende websted ved hjælp af din tracking nummer: www.17track.net/en Hvad kan jeg gøre, når køb beskyttelse tiden er ved at løbe ud ?Hvis dit køb beskyttelse tiden er ved at løbe ud, så kontakt os og vi kan hjælpe dig til at forlænge den.Så dine penge ikke gå til min konto.

1) Din Positive kommentarer, der er afgørende for vores forretningsmæssige succes.Vi beder, at du kan tage et sekund for at give os positiv feedback med en samlet Detaljerede Sælger Rating (DSR) af 5. Vi takker dig på forhånd for jeres tid, og håber du er tilfreds med dit køb, og vores service.

Skulle du ikke være tilfreds med din transaktion:

2) Bedes du kontakte os med det samme, inden de forlader en Neutral eller Negativ feedback, som vi vil gøre vores bedste for at løse problemet til din tilfredshed.Åben konflikt er ikke den bedste måde at beskæftige sig med problemet.Kommunikation er ofte nøglen til at løse problemer.

Legetøj Type Mus & Dyr Legetøj
Materiale Træ

Skriv en anmeldelse

Skriv en anmeldelse

Forbindelse