10lots=200g,Længe Varig Fysisk Friske, Konserverede Tørrede Blomster Hortensia-Blomsten Hovedet, IY Virkelige Evigt Liv Blomster Materiale

Ny vare

kr643.49

kr757.04

-14 %

På lager

Tags:

thuja tørret blomst, tørret naturlige blomster bevaret orange, stængler bevarede blomster, blomst hydrangea, kunstige påskelilje, bevares topiary planter, blomst liv vedhæng, cap brud team, glas rose, store bevaret rose

>>> Opmærksomme på at se størrelsen af elementet klart,undlad Venligst at bruge din fantasi til at måle størrelsen af disse elementer, Hvis det er størrelsen problem,så giv os negativ anmeldelse, Denne form af guest vi er ikke længere samarbejde, håber du kan forstå!

>>> Farve: Som på billedet,fordi skærmen er forskellige for alle,så vil det have en lille farve forskel,Det hører til det normale, at Den Gule blomst kerne vil være et par dråber,tak for din forståelse!

>>> Hvis du har et problem, når du får varer,bedes du kontakte mig i tide,og vi vil gøre vores bedste for at slove det ,Du behøver ikke give dårlig anmeldelse, så skødesløst,Tak!Bemærk, Fordi det er lavet i hånden, kan det ikke være det samme som billedet viser.Men den samlede effekt er den samme smukke.Hvis det er dækket i støv,Rengør med en kold vind.Hvis fugt er for tung,Kronbladenes farve anomali,Kan tilføje tørremiddel,3-5 dage kan vende tilbage til det normale.Anbring ikke i den udendørs.Du må ikke tage ud blomsterne af glas cover.Ikke kan sætte i sted i stærk blæst.Kan ikke sætte på solrige steder.Kan ikke vandes.Kan ikke røre.Fugtighed 40%-70% Temperatur.

betaling

Betaling Via Ptg-flyt.dk Escrow.(det er bedre at betale med kreditkort for at

Spærrede)Ptg-flyt.dk Escrow, som er en førende tredjeparts online-betaling

platform fra alibaba Group.Spærrede giver dig mulighed for at betale sikkert online

uden at afsløre dine kortoplysninger.du kan også spore leveringen af din ordre og betaling er kun frigivet til leverandøren efter du bekræfte, at du har modtaget ordren.

Hvordan til at betale med anden betalingsmetode, kan du finde på dette link for detaljer

http://help.Ptg-flyt.dk/payment_method.html

Feedback

Vi vil give dig en positiv feedback, når oversættelsen er afsluttet , vil det blive værdsat, hvis du kunne gøre det samme til os, hvis du er tilfreds med vores produkter og service.Du må ikke forlade en neutral eller negativ feedback direkte uden kontakt med os, Tak igen for at besøge vores butik, vil du have en behagelig shopping oplevelse!

returret

1. Vi indse, at det er svært at købe over Internettet,og vi ønsker virkelig at du skal være tilfreds med købet .for at undgå misforståelser ,kontakt os først, når du har nogen spørgsmål, før du trykker på "køb nu" eller for at byde.

2. Hvis du synes, der er problemer, efter du har fået varen,skal du kontakte os med det defekte billeder inden for 3 dage ,vil vi gøre vores bedste for at løse spørgsmål til dig .othervise vi vil ikke acceptere nogen retur eller tilbagebetaling.Tak for din forståelse.

3. Vi accepterer refusion eller Returnere hvis det er vores fejl, men varen skal starte tilbage inden for 3 dage efter du har modtaget det,at alle retur punkter skal være i original stand

4.For at bytte/Returnere varer, skal køber er ansvarlig for den vende tilbage omkostningerne, vil vi refundere dig umiddelbart efter, at vi får den vare, der skal returneres.

pakke

pak det rundt med boble filmen for at undgå at blive brudt på den måde,og Sat ind i en kasse.

Vi leverer Freeshipping kun ved normal e-mail med Kina Indlæg

Oprindelse KN(Oprindelse)
Salg mængde 10lots=200g
Stil Blomst
Form tørret hortensia,
Den samlede længde /
anvendes dekorative ,ornament ,DIY du har kort eller gaveæske.
Model-Nummer /
Type Display Blomst
Diameteren på Blomsten hovedet /
Mærke NYAConfetti
Lejlighed Bryllup
Materiale Alessandro hortensia/Anna hydrangea
Blomst Stil Blomst Hoved
Klassificering Tørrede Blomster

Skriv en anmeldelse

Skriv en anmeldelse

Forbindelse