Trådløse Controller Til Xbox, En Med 2,4 GHZ Trådløse Adapter Gamepad Controller Kompatibel Med Xbox, En/Et S/X/P3/Windows

Ny vare

kr104.52

kr158.37

-34 %

På lager

Tags:

bluetooth headset krog, xbox 360 controlls, gamesir x1, store xbox controller, gamepad til xbox, en xbox, Kontrol, kontrol usb, DN50, kontrol pc

Beskrivelse:

Omfattende system kompatibilitet: Til Xbox, En trådløs controller, der er kompatibel med Microsoft Xbox, En/Et S/X/P3 konsol/PC Windows 7/8/10 spil system.Ingen drivere er nødvendige, og controlleren vil arbejde, når det er tilsluttet til XBONE være vært for P3-vært eller PC computer.

2,4-GHZ trådløse forbindelse-funktion: For En Xbox controller er udstyret med en helt ny 2,4 GHZ trådløse adapter, som kan hjælpe dig med at slippe af med det kabel, og nyde den trådløse rækkevidde på mere end 30 meter.Ikke påvirkes af andre trådløse enheder med en stærk anti-indblanding kapaciteter.

Dobbelt virkning: Indbygget-i dobbelt betydning feedback motor, perfekt til racing, skydning, kæmper, sports spil, forbedre spiloplevelse.Bringe dig en konsistent og maksimal behagelig spiloplevelse.

Ergonomisk design og en hurtig reaktion: en mere følsom joysticket og forbedret piletasterne give højere drifts-nøjagtighed.3D-joystick-bringer du den mest realistiske spiloplevelse, som hvis du er i et spil.

Op til 10 timers gaming nydelse: Indbygget 600 mAh lithium batteri kan levere 8 – 10 timers spilletid, og den er knyttet opladning kabel har en ladetid på 2 – 3 timer.Selv hvis controller-oplader, kan du nyde spillet.

Specifikationer:

Specifikation:

Materiale: ABS

Metode: 2,4 GHz

Farve: Grå, Blå, Pink (Valgfrit)

Bemærk:

1. Kan der være mindre størrelse afvigelser på grund af manuel måling, forskellige målemetoder og instrumenter.

2. Det billede, der måske ikke afspejler den faktiske farve på varen på grund af forskellige optagelse af lys, vinkel og overvåge.

Pakke Inkluderet:

1*Gamepad

1*2,4 G-modtager

1*opladerkabel

1*Brugervejledning

farve Grå, Blå, Pink (Valgfrit)
Certificering CE
Interface Type USB
Materiale ABS
Forbindelsesmetode 2,4 GHz
Kompatibel Mærke/Model Xbox
Oprindelse KN(Oprindelse)
Pakke Ja
Støtte Dropshipping
Mærke choifoo
Forsendelse Hurtig levering
Model-Nummer Gamepads

Skriv en anmeldelse

Skriv en anmeldelse

Forbindelse