Bærbare Udendørs Automatisk Fiskeri Float Fiskeri Tilbehør Hurtigt Fiskeri Bobber Sæt Fiskeri Float Enhed

Ny vare

kr23.32

kr30.65

-23 %

På lager

Tags:

båd fender, 30g lokke, led-støtte, sæt kvinder, power-kontakten touch, canada sag, hat nylon, headset-lilla, kontrol p4, mode switch

Funktioner:

1. Dette float er lavet af høj kvalitet materiale igennem fin behandling og design, med de fordele af stærkt og holdbart.

2. Det flydende metal dele er lavet af høj kvalitet rustfrit stål materialer, med stærk holdbarhed og korrosionsbestandighed.

3. Det flydende legeme er fremstillet af den højeste kvalitet, EVA materialer, flydende organ, der er elastisk.Du kan signaler øjeblikkeligt, når en fisk bider på krogen.

4. Den flydende stang er lavet af high carbon materiale, som har en høj modstandsdygtighed og stabilitet, og den er ikke let at deformere under brug.

5. Dette flydende plumb er lavet af miljøvenlige materialer, ikke-forurenende, er det ikke frigiver giftige stoffer, når de anvendes i vand.

6. Dette er en fuldt automatisk flydende fiskeri, en bred vifte af brugere kan tilpasse sig til en bred vifte af fisk, hvilket bringer stor bekvemmelighed for fiskeri.

Specifikationer:

Materiale:Rustfrit Stål,EVA

Størrelse:20x4cm

Vægt:0.05 kg

Type: Float Fiskeri

Position: - Floden,Reservoir, Dam -, Sø-Båd Fiskeri,Ocean Beach Fiskeri,Stream,Lake

Kategori:Lodret Bøje

Model Nummer:Automatisk Fiskeri Float

Pakke Inkluderet:

1 sæt Automatisk Fiskeri Float

Materiale Kulstof Stål
Type Væltede Krog
Med Lineal eller Ikke No
Oprindelse KN(Oprindelse)
Stilling Ocean Båd Fiskeri

Skriv en anmeldelse

Skriv en anmeldelse

Forbindelse