10.25 tommer 8 Core Android 10.0 System Bil GPS Navigation Medier Stereo Radio Til BMW 1 Serie 120i E81 E82 E87 E88 med idrive

Ny vare

kr3 144.42

kr3 614.27

-12 %

På lager

Tags:

bmw f30, bluetooth car radio, e87, lesu lastbil, 1 din android-radio, bmw carplay nbt, bmw e87 radio, nederdel bmw serie 1, wabco, bmw e87

Når du bestiller, kan du efterlade en besked som nedenstående:

1) Er der oprindelige skærmen i din bil?

2) Hvis der ikke er en original skærm, er det CCC eller CIC-System?

3) Kan jeg vide, model navn og år af din bil?

4) Vær venlig at sende mig dashboard-billede af din bil.

For de europæiske lande, hvis du ønsker, at Ingen Skat , bestil det på dette link:

Gældende Bil og År: Til BMW 1 Serie E81 (2004-2012) - Dørs Hatchback Til BMW 1 Serie E82 (2004-2012) Coupé og BMW 1-Serie E87 (2004-2012) Til BMW 1 Serie E88 (2004-2012) Convertib

Produkt Vis:

Bemærkninger:

* Hvis der ikke er originale skærmen i din bil, vil vi tilbyde idrive i pakken.

* Hvis der er en original skærm i bilen (CCC, CIC), så ingen idrive i pakken.Fordi det kun kan støtte oprindelige idrive i din bil.

Specifikation:

Bemærkninger:

* Hvis der ikke er originale skærmen i din bil, vil vi tilbyde idrive i pakken.

* Hvis der er en original skærm i bilen (CCC, CIC), så ingen idrive i pakken.Fordi det kun kan støtte oprindelige idrive i din bil.

Forsendelse:

Når du placerer en ordre, skal du vælge en leveringsmetode og betale for ordren inklusiv forsendelse gebyr.Vi vil sende varer inden for 7 dage, når din betaling er gennemført.

Vi garanterer ikke for leveringstiden på alle internationale forsendelser, der på grund af forskelle i skikke clearingtid, der er i de enkelte lande, som kan påvirke, hvor hurtigt dit produkt er kontrolleret.Bemærk venligst, at købere er ansvarlig for alle yderligere told gebyrer, afgifter og skatter i forbindelse med indførsel i dit land.Disse yderligere gebyrer kan opkræves ved levering.Vi vil ikke refundere forsendelsesomkostninger for afviste leverancer.

Forsendelse omkostninger inkluderer ikke eventuelle importafgifter, skatter og afgifter, og køberne er ansvarlig for told.

Returnerer:

Vi gør vores bedste for at servicere vores kunder det bedste, vi kan.

Vi vil refundere dig, hvis du returnere varer inden for 15 dage efter din modtagelse af varer af enhver årsag.Dog, skal køber sørge for, at de returnerede varer er i deres oprindelige betingelser.Hvis varen er beskadiget eller går tabt, når de er tilbage, de køber, vil være ansvarlig for sådanne skader eller tab, og vi vil ikke give køber en fuld refusion.Køberen skal forsøge at indgive en klage med den logistiske virksomhed til at inddrive de omkostninger, skader eller tab.

Køberen vil være ansvarlig for shipping gebyrer for at sende varen tilbage.

Garanti & Vedligeholdelse:

Vi tilbyder 1-måned gratis udskiftning.Købere kan anmode om efter en erstatning inden 15 dage fra din modtagelse af varen.Køber skal returnere varen i den originale forhold til os og bærer fragtomkostningerne til returneringen.

Vi leverer også 12-måneders gratis vedligeholdelse.Køber skal returnere varen i den originale forhold til os og bærer fragtomkostningerne til returneringen.

Hvis nogen del er forpligtet til at blive udskiftet, skal køberen også betale for omkostningerne af de dele, der skal udskiftes.

Før returnering af varer, bedes bekræfte returadresse og logistik metode med os.Efter du giver elementer til den logistiske virksomhed, bedes du sende os tracking nummer.Så snart vi har modtaget de varer, vil vi reparere eller bytte dem ASAP.

Feedback:

Din tilfredshed og positive feedback er meget vigtig for os.Venligst forlade positiv feedback og 5 stjerner hvis du er tilfreds med vores produkter og tjenester.

Hvis du har nogen problemer med vores produkter eller tjenester, er du velkommen til at kontakte os først, før du forlader negativ feedback.Vi vil gøre vores bedste for at løse eventuelle problemer og give dig den bedste kunde service

10.25 tommer 4G RAM 64G ROM 8 Core Android 10.0 System Bil GPS Navigation Medier Stereo Radio Til BMW 1 Serie 120i E81 E82 E87 E88 med idrive

Særlig Funktion Støtte Can-Bus
OSD Sprog Slovensk
Out Power 4x45w
Oprindelse KN(Oprindelse)
Placering In-Dash
Model Navn D1025-14
bmw model 120i
Element Vægt 5kg
Interface USB
Materiale Type Plast & Metal
Specielle Funktioner Oplader
Operativsystem Android-10.0-system
Opløsning 1920 x 720
Max Ekstern Hukommelse 256G
Mærke Astrowind
Skærm Størrelse 10.25 Tommer
RAM 4G
Item Størrelse 42X26X35CM
TF/Micro SD-Slot 2
Din Dobbelt Din
Spænding 12V
Digital Media Format Video-CD
120i-År 2008
ROM 64G
For Køretøj, Der Mærker/Modeller BMW

Skriv en anmeldelse

Skriv en anmeldelse

Forbindelse