1/2/3/4 Pladser Blade Mode Hvilestol, Sofa Dækker Retro Lænestol Loveseat Dække Strække Bløde Sofa Slipcovers

Ny vare

kr36.57

kr60.99

-40 %

På lager

Tags:

kort sofabetræk, stol dække for, kærlighed personers sofa, dække sofa, stræk universal sofabetræk, stor sofa dækker 3 personers, recliner stol dække store, hjørne sofa slipcover, kinesiske pude, stol patchwork

PASSER til de FLESTE MØBLER: Det passer til de fleste typer sofa, som stof, sofa, eller en læder sofa med hul.BEMÆRK AT MÅLE, FØR DE KØBER.

PROTECT: Denne grundlæggende slipcover skjolde og beskytter dine møbler fra spild, pletter, slid og ælde for at forhindre det fra at blive ødelagt.Det er fantastisk til hjem med kæledyr, eller for enhver, der søger en økonomisk løsning til møbler beskyttelse.og fikse op i din stue og imponere dine gæster med at bruge færre penge.

LIGHWEIGHT OG NEM PLEJE: Nemt at sætte op og samle op; maskinvask koldt, må ikke bleges, tørretumbles Lav, ikke strygejern, installation trin viste, ved at se på billedet.

VENLIGST BEMÆRK: Den side med mærke er tilbage.Der er nogle skum peices eller kan du forberede noget som håndklæder til at hjælpe med at putte den i sofaen, for at sikre, at vores dækning passer til din sofa bedre, skal du kontrollere, at der er pladser(huller) på bagsiden og to arme til at lade skum strimmel i, så det kan holde hjørner og form den dækning, også vores dækning vil passe ALMINDELIG SOFA bedre.

Det Navn:cubre sofa/sofaen cover/funda sofa/koltuk kilifi/almofadas para sofa/capa de sofa/housse de canap/cover sofa/capa para sofa/sofabetræk/funda sillones/housse canape/hjørnesofa cover/cover sofa/funda sillon/copri divano/plaid sofa/sofa protector/slip cover/cover til sofa/lænestol cover/L-stil, sofa/hjørnesofa/Sofa håndklæde

Størrelse:stol/loverseat/sofa/stor sofa

Størrelse:enkelt-sæde/2-pers/3-personers/4-sæders

Style:Geometic/Postoral/Plain/Europa/Klassisk/Moderne/Amerikansk/Plaid/Strippet Tværs Mønster/Twill/Jacquard

Stil Moderne
Gældende Sofa Snit Sofa
Mærke Joyajafag
Produktion Sofa Dækning
Model-Nummer SZ05
Oprindelse KN(Oprindelse)
Mønster Type PORTRÆT
Størrelse 1/2/3/4 Seaters
mønster TRYKT
Materiale 100% Polyester

Skriv en anmeldelse

Skriv en anmeldelse

Forbindelse