LCD-skærm Med Ramme For Vivo Z5X V1911A V1919A LCD-Z1 Pro Display Z6 5G V1963A LCD-Skærm, Touch Sensor Digitizer Assembly Udskiftning

Ny vare

kr150.80

kr158.73

-4 %

På lager

Tags:

mobile vivo, lenovo z, 5g, lenovo z6 ungdom udgave, skærmen vivo v17 neo, z6 unge, lenovo z6, VIVO, display vivo-v11, Lenovo

Venlig påmindelse : Vær venlig at teste skærmen første gang,skal du ikke installere det direkte!!!

LCD-skærm Med Ramme For Vivo Z5X V1911A V1919A LCD-Z1 Pro Display Z6 5G V1963A LCD-Skærm, Touch Sensor Digitizer Assembly Udskiftning

Kompatibel Med : For Vivo Z5x V1911A V1919A 6.53" For Vivo Z6 5G V1963A For Vivo Z1 Pro

Du bedes venligst bekræfte din telefon-model, før du køber for at undgå fejl køb

Billederne er kun til reference, så sender vi dig den korrekte skærm model, i henhold til din ordre.

☞☞☞☞☞☞Bemærk : Pls teste det, før du installerer den på din telefon,eller vi vil ikke acceptere, at enhver tvist efter.

Efter du har modtaget de elementer,du havde bedre ikke installeres, før testen,kan du linke til bundkortet og test først for at sikre, at det virker perfekt.Hvis du ikke er god til udskiftning af LCD,vil vi foreslå, at du finder en professionel vedligeholdelse person, at erstatte det.

Bemærk:

1.Vi har kun et sæt af værktøjer for alle pakker.Hvis du har købt flere skærme, og er nødt til at have flere sæt af værktøjer, bedes notere dette i den rækkefølge, eller send os en e-mail.De værktøjer, der er på de fleste af de samme som antallet af skærme. 2.Hvis det kan ikke bruges, når du har modtaget og testet skærmen,eller hvis du har problemer, bedes du behøver ikke bekymre dig,kan du fortælle os med det samme, i stedet for at efterlade et negativt feedback eller åbne en tvist,vil vi give dig en tilfreds løsning ASPS. 3.Kan du fortælle os eller skriv en besked på ordren, hvis du har andre behov,vil vi sende med det samme, hvis vi har lovet dig.

Nedenstående Betingelser Er I Garanti:(har brug for video-og foto-bevis)

(1).når du modtager pakken,og pakken var beskadiget.må ikke underskrive pakken. (2).Du finder varen beskadiget, når du kontrolkanalen pakken.vise tilbage til lcd ' et,har vi et logo i ryggen. (3).Du finder emnet ikke arbejder, når du tester,og du ikke har installeret det. (4).Du får forkerte farver eller modeller. (5).Du har endnu ikke modtaget varer.

Nedenstående Betingelser, Er Ikke Af Garantien:

(1).Du har ikke teste de elementer, før du installerer den. (2).Varen var brudt, men kan du ikke give nogle billeder af den beskadigede ydre emballage. (3).Ingen arbejds-eller beskadiget på grund af forkert installation. (4).Du har brugt elementer. (5).Har du ikke modtaget pakken, fordi du forlod en forkert adresse eller telefonnummer. (6).Produkt overstiger garanti---3 Måneder.Varer beskadiget på grund af menneskelige grunde, er ikke dækket af garantien.

Pakken Indeholder:

1stk * LCD-Skærm Touch Digitizer Assembly

Venlig Påmindelse:

1.Tillad et lidt farve variation i de forskellige display-indstilling. 2. Check venligst din telefonmodel omhyggeligt for at undgå at købe fejl. 3.Vi har kun et sæt af værktøjer for alle pakker.Hvis du har købt flere skærme, og er nødt til at have flere sæt af værktøjer, bedes notere dette i den rækkefølge, eller send os en e-mail.Værktøjet er på de fleste den samme som antallet af skærme.

Tak for dit køb,Bedste hilsner.

Materiale IPS
Mærke OTOZISON
Model-Nummer For Vivo Z6 5G V1963A / Z5x V1911A V1919A / Z1 Pro
Garanti 3 Måneder(Bortset fra de menneskelige skader)
Type LCD-Skærm Touch screen Digitizer Assembly
Kompatible Mærker VIVO
Touch-Skærm Type Kapacitiv Skærm
Produkt model Vi kan tilbyde alle former for reservedele til mobiltelefon
håndtering tid Skibet ud inden for 24.
Oprindelse KN(Oprindelse)
Skærm > 3"
Kvalitet Og Kontrol Testet godt før forsendelse
Punkt Betingelse Ny
LCD-Kit Ja
Efter service En efter en efter-service
farve black

Skriv en anmeldelse

Skriv en anmeldelse

Forbindelse