Smart BUNNY BOO Deluxe-Kognitive Færdigheder-Bygning Logisk Tænkning brætspil 60 Udfordring Legetøj Til Børn i Alderen 4 Og Op

Ny vare

kr151.90

kr337.49

-54 %

På lager

Tags:

delux mus, spil, apple worm, spil tabel træ, spil trackball, megaminx, Mursten, bunny bøjle, galactica, a4tech x7

Spillets Regler

Trin 1 Vælg en udfordring.Trin 2 Prøv at bygge, hvad der vises på den udfordring, kort, ved hjælp af en eller flere blokke og kanin.Trin 3 Du har fundet en løsning, når den forreste opfattelse af dit byggeri svarer til det billede på den udfordring-kortet.

LÆRING SJOV:

Kan du bruge din hjerne til at matche bunny på kortene?En sjov og pædagogisk legetøj: har 60 skill-bygning udfordringer for børn som unge som 2 (senere udfordringer, som vil teste ældre børn).

HJERNEN SPIL OPBYGGE DE FÆRDIGHEDER, DER

Børnene kan bygge videre på deres rumlige indsigt, planlægning, koncentration og problemløsning færdigheder, mens playing Bunny Peek A Boo.Det er så sjovt at spille, vil de glemme, de er ved at lære!

PUSLESPIL INDEHOLDER:

Træ-bunny og tre store, farverige blokke, udfordre kort med 60 udfordringer og løsninger.

ALDER 2+

Med 60 udfordringer, dette spil er sikker på at tilbyde et puslespil, der tester dine børn og presser dem til at tænke ud af boksen.Mens det er en single-player spil, det er spændende at løse udfordringer med andre.

"Trække en kanin ud af kassen!" dette er et 3D-puslespil for børn.Det kommer med fire store, robuste træ blokke, og børn arrangere blokke til at matche hver udfordring.Nogle udfordringer kan se meget ens, men den løsning kan være helt forskellige, afhængigt af ting som, hvor langt ørerne på kanin holde ud.Med dette spil, børn vil have det sjovt at opdage en verden af 3D rumlig perception, er en vigtig færdighed i læsning og matematisk argumentation.Børn kan løse de 60 udfordringer...eller bare lege med klodserne som træ-legetøj, udforske begreber som over/under, indvendig/udvendig, synlig/skjult, osv.

Mærke FREECOLOR
Advarsel hold væk fra ild
Køn Unisex
Træ Blok Type Væsen Blokke
3C Type
Type BLOKKE
Certificering 3C
Model-Nummer 2019101503
Aldersgruppe > 3 år
Materiale Træ
Oprindelse KN(Oprindelse)
Stregkode No

Skriv en anmeldelse

Skriv en anmeldelse

Forbindelse