Skridsikker bademåtte PVC Badekar Mat 100x40 Sikkerhed Brusebad Lang Sugekopper gulvmåtte Blødere Anti-Skid Badeværelse

Ny vare

kr30.46

På lager

Tags:

kommercielle bademåtter, tiger mønster bademåtte, sugekoppen badekar, badeværelse måtter badeværelse, bademåtte anti slip havfrue, anti slip brusebad, måtte til badeværelse sucker, tæppe hjort, opvarmet bad massage mat, måtter måtter

Skridsikker Bademåtte

De bad mat giver en sikker og komfortabel privat badning plads til børn, ældre og familier.BPA-Fri Latex Fri Phthalat Fri Maskine Afvaskelige

Særlige design &Premium-materiale

Specielt designet til at tilbyde en behagelig følelse.Funktioner 200 stærke sugekopper, der sikrer, at måtten pinde fast og bliver på plads.Lavet af PVC materiale,let at rengøre lige til at smide i vaskemaskinen og lad det lufttørre bagefter.Denne lange-type bademåtte dækker 100x40cm giver maksimal dækning og passer til de fleste badekar s og badeværelse.

Sugekoppen Design&Skridsikker

Den kraftfulde sugekop arry holder måtten fast knyttet til badekar eller brusebad gulvet.Grebet er så stærk, at måtten ikke glider på alle, når du har det suget ned.Subtile tekstureret mønster på sin overflader øge friktion og skridsikkerhed.Og den flydende sæbe,shampoo,og balsam vil ikke gøre overfladen glat.

Soft&Holdbar

Lavet af høj kvalitet PVC-materiale, som er blødt, holdbart og ikke let deforme.For badekar sikkerhed, det ville være en langsigtet løsning til dit bad behov.

Advarsel ⚠️ Forebygge Fald

Sikker sugekopper før hver brug.Måtten vil kun knytte til ren,glat overflade.Ikke til brug på teksturer,flise-eller ikke-glat overflade s.Brug ikke badeolier og hoppe på bademåtte -kan forårsage at glide.

Bemærk

1,Manuel måling vil have en fejl på omkring 1-3cm,skal du forstå. 2,på Grund af de forskellige skærme i hver computer,billeder og genstande, der vil være lidt forskel.

Kontakt Os,hvis du har spørgsmål,eller bulk orden.

Stil Moderne
Anvendelse badeværelse
Technics Maskine-Lavet
Materiale PVC
Funktion Øko-Venligt
mønster Plaid
Oprindelse KN(Oprindelse)
Størrelse 100x40cm
Model-Nummer bathmat001

Skriv en anmeldelse

Skriv en anmeldelse

Forbindelse