Koreanske Køkken Dolsot Sten Skål for Bibimbap Jjiage Keramiske Ramen Suppe Skåle Med Skuffe Professionel Pakning Keramisk Skål

Ny vare

kr179.00

På lager

Tags:

pot sæt, dolsot, 2 lag skuffe, pan sten, bibimbap, grøn keramisk stegepande, cookwar sæt, skål ris, koreanske national sten pot, skål ramen

Velkommen!

Koreanske Køkken Dolsot Sten Skål Fajance Pot for Bibimbap Jjiage Premium-Keramik Med Skuffe

Feature: 1.Super varmebestandige,kan det opvarmes til 500 grader celsius(932 fahrenheit). 2.Ensartet og hurtigt opvarmet,grøn og energi at spare. 3.Udbredt og sikker at bruge.For kogeplader,mikroovn og varmluft ovn. 4.Glat og let til at blive vasket. 5.Perfekt til at skabe sydende bibimbaps og serverer gryderetter eller supper, varme og lækre. 6.Professionel pakke.Sikker transport.Materiale : varmebestandigt Keramik(kids, pynte og bilspil) / High-class plastbakke Farve : Sort Størrelse : ( Vær opmærksom på følgende oplysninger! ) Model Max Dia Indre Dia Dybde Kapacitet Egnet Folk

Glat Vesion

M

Stribe Vesion 16,8 cm 15.8 cm 7,5 cm 1,1 L 1-2 M 18cm 15.7 cm 8cm 1.1 L 1-2 L 20.1 cm 18cm 9cm 1,5 L 2-3 Package: Professionel skum skimmel 1x Fajance Pot 1x Skuffe (Plast) ( Ingen låg i prisen! Hvordan til at gøre Korean Bibimbap?Her er en Hurtig og Nem Bibimbap Opskrift!Alle kan gøre det!Ingredienser - 1 kop dampet medium-langkornet ris - 2 kopper blandede rå grøntsager, såsom julienned gulerod, squash, agurk, radiser, grønne løg, og bønnespirer - 1 tsk lav-natrium soja sauce (mere smag, hvis det er nødvendigt) - 2 tsk sukker - 3 store fed hvidløg, hakket 2 tsk) - 1 tsk frisk revet ingefær - 1 tsk ristet sesamolie - 1/4 tsk friskkværnet sort peber - 6 oz 95% magert hakket oksekød 3 spsk gochujang sauce - 2 æg - Julienned nori, kimchi, og ristede sesamfrø til pynt (valgfri) 1 Retninger.Dele ris og grøntsager, der tjener mellem to skåle og sæt den til side.I en skål, kombinere sojasauce, sukker, hvidløg, ingefær, sesamolie og peber.Tilsæt oksekød, brug en gaffel til at bryde det op, og dæk med plastfolie.Opbevares i køleskab i 15 minutter til 1 time. 2.I en stegepande over medium-høj varme, kombinere oksekød med marinaden og rør ofte, indtil kogt igennem, omkring 5 minutter. 3.Skeen oksekød med ris, forbeholder madlavning juice.Bland juice med gochujang sauce. 4.Steger æg sunny-side op og læg en på toppen af hver oksekød-andrice skål.Pynt til at smage

Ægte Billeder af Vores Fabrik Skudt Af Alibaba

Funktion Øko-Venligt
Certificering SGS
Mærke CWARE
Materiale Keramisk
Type Kogegrej Sæt
Puljen Dækker Uden Pot Dække
Model-Nummer SG-1-serie

Skriv en anmeldelse

Skriv en anmeldelse

Forbindelse