2000W Ukrudts-Brænder El-Termisk Weeder Varm Luft ukrudtsmiddel Græs Flamme Af Haven Værktøj

Ny vare

kr107.15

kr198.42

-45 %

På lager

Tags:

græs weeder, trimmer ukrudt, el-weeder, butan gas torch, elektrisk sprøjte ukrudt, kolde røgeri, muldvarp frastøde, 2 ukrudtsbekæmpelse, nem grinder, græstrimmer

2000W El-Plæneklipper Weeder el-Værktøj El-Ukrudts-Brænder

Beskrivelse:

1.Professionel ukrudtsbekæmpelse: Dette produkt anvender professionel teknologi, maksimal flamme kan temperaturen nå op på 600℃, kan hurtigt og effektivt fjerne ukrudt mellem brosten, have eller indkørsler.

2.Høj Effektivitet: ukrudt brænder kombinerer ultra-høj 2000W ydeevne, så temperaturer op til 600 ° c og hurtig ukrudt removal.By ved at kombinere det tilbehør, dit arbejde vil være meget effektiv.

3.Sikker Brug: i Forhold til traditionelle ukrudt brændere, at dette produkt ikke skal anvendes med naturgas, men bruger elektricitet til at gøre den mere effektiv og sikker.

4.Miljøbeskyttelse: Dette produkt fungerer på en miljøvenlig måde.Det er drevet af elektricitet og har ingen åben ild.Det betyder ikke at producere giftige og farlige stoffer og gasser.Miljømæssigt venligt, det vil ikke skade den menneskelige krop.

5.Nem at bruge: Den enhed, der er nem at betjene og fungerer godt.Ukrudts-brænder, der er ergonomisk designet og håndtaget er let at greb, hvilket gør det ubehageligt i lange perioder af brug.Dette herbicid, der har en kompakt og innovative design med et aftageligt håndtag for nem opbevaring.

Farve: rød

Funktioner:

1. Ukrudts-brænder er elektrisk drevet, energibesparende og miljøvenlig.Det skaber ikke en åben flamme til at mindske risikoen for potentielle brande.Det vil ikke producere giftige og skadelige stoffer og gasser, og ikke vil forvolde skade til den menneskelige krop.

2. Ukrudts-brænder kombinerer super 2000W ydeevne, som giver temperaturer på op til 600℃ og til hurtigt at fjerne ukrudt.

3. Med en ekstra lang dyse, det giver koncentreret varme til effektivt at fjerne ukrudt.Kompakt og innovative design, aftageligt håndtag for nem opbevaring og indbygget, udtrækkelig stå

Specifikationer:

Type: Ukrudt Brænder

Power: elektrisk

Tekniske Data

Strømforsyning: 220-240 V ~ 50-60 Hz

Udgangseffekt: max. 2000 W

Temperaturområde: ca. 80 °C (niveau i) / ca. 600 °C (niveau II)

Minimum temperatur:80℃ 550L/min

Højeste temperatur: 600℃ 550L/min

Certifikater: GS CE EMC ROHS

Sikkerhed Bekendtgørelser:

Montering / Afmontering Dyser FORSIGTIG – Fare for Forbrændinger!Den varme dyser skal køle ned efter brug, før de

kan afmonteres.Vi anbefaler, at bære beskyttelseshandsker.

At dræbe Ukrudt:Hold ukrudtsmiddel dyse direkte over ukrudt i et par sekunder.Det er ikke nec nødvendigt at se ukrudt brænde helt.Effekten af den høje temperatur i den varme jet er, at den interne celle struktur er ødelagt ned til rødderne, og ukrudt derfor dør inden for et par dage.

Pakke Inkluderet:

1 x*Ukrudt Brænder

1 xWeed killer dyse

1 xGrill lettere dyse

ADVARSEL: Bemærk, at alle sikkerhedsmæssige bekendtgørelser, vejledninger, illustrationer tioner og tekniske data, der leveres med denne enhed.Fejl

at følge sikkerhedsoplysningerne og instruktioner ikke, kan det resultere i elek trisk stød, brand og / eller skader.

Désherbeur Elektrisk Brænder Ukrudt 2000W Temperatur Maksimum 600°C med 3 Dyser og strømkabel 1,8 m stor Respekt for miljøet til Haven Orange

✧【Kraftig brænder】 Det er en ukrudtsplante, der respekterer miljøet med professionel teknologi til hjemmet.Flammen nåede en maksimal temperatur på 650 ° C, effektivt at bekæmpe ukrudt mellem fliser af brosten, indkørsler, eller kantsten sten.

✧【Miljøvenlige】 brænder græs elektriske arbejder på en miljøvenlig måde.Det er drevet af elektricitet og ikke fra fossile brændstoffer.Brugen af kemiske stoffer er ikke nødvendigt.I brug, det giver de samme resultater som de andre brændere.

☆【Let at Bruge og Effektiv】 Den enhed, der er nem at håndtere og fungerer godt.De brænder ukrudt har en god pris og en størrelse, der er behageligt og passende at bruge det.Den désherbeur orange er udstyret med 3 dyser (lugning / grill / termoplastisk) og en ledning på 2 m lange; den gule farve, den er udstyret med 2 dyser (lugning / grill) og en ledning, 1,8 m lang.Du kan vælge i henhold til dine behov.

✧【Sikre Din Sikkerhed】 Vores butik WEREODY giver kunderne en garanti for 100% tilfredshed.Hvis du har problemer under brug af artiklen, så tøv ikke med at kontakte os via e-mail.Det vigtigste er, at du beskytter arbejder med gas.Elektricitet er en meget mere sikker, og det er usandsynligt, at du falder ned.

✧【Din Trofaste Ven】 enheden kan løbende blive belyst og tilbehør tæt er virkelig perfekt for leddene eller riller.Med den stærke version, kan du selv styre mælkebøtte hårdt, men du er nødt til at holde det længere.

Mærke VAHIGCY
Håndtag Materiale Metal
Krop Materiale Rustfrit Stål

Skriv en anmeldelse

Skriv en anmeldelse

Forbindelse