100 Stk Kids Puslespil Puslespil Legetøj Undersøiske Verden Puslespil Toy Pædagogisk Legetøj Gave Til Børn

Ny vare

kr42.98

kr64.10

-32 %

På lager

Tags:

las puslespil, puslespil, træ puzzel, p, scuba dive, puslespil 100 200 stk, educ toy, pige puslespil legetøj, 100 Brik Puslespil, puslespil univers

Bullet Punkter:

1、at Lære, mens du Spiller: Børn som undervands dyr for verden.Hvert puslespil kommer med et puslespil med helt sikringsanlæg og tilfældige figurer.Giver ikke kun børn med spille tid til at deltage, men også hjælper dem med at øve problemløsning og rumlige ræsonnement, når de komplet puslespil.

2、Premium Materialer: Dette children ' s puzzle er smukt pakket og omfatter en 1:1 plakat til din reference.Den færdige puslespil viser en smuk originale kunstværker-svømning skildpadde, størrelse: 38.10 x 25,4 cm.Lavet af høj-kvalitet genvundne pap, stærke og modstandsdygtige over for bøjning, den farve af puslespillet er klare og lyse, og puslespillet er godt sluttede.

3、Perfekt for Sjov: Denne undersøiske verden puslespil kan tiltrække deres opmærksomhed.De er sjove, stimulere hjernen, og de vil lære, mens du spiller!

4、Præcis Pasform: Egnet til småbørn og børn i alle aldre, med til at støtte børns udvikling og udvikle kompetencer som koncentration og kreativitet.Du kan spille med dine børn, og sat sammen gåder.Hvert stykke er præcist fremstillet, så alle stykker passer perfekt.

5、Ideel Gave: Alle hjørner af disse børns gåder er blevet grundigt behandlet, og der er ingen skarpe hjørner, som er sikre for små børn.Jigsaw puzzles, der er sjove aktiviteter for singler eller grupper af mennesker til at spille, og er perfekte gaver til fødselsdage, Jul og ferie.

Funktioner:

1.Undersøiske puslespil:

Børns gåder er fantastisk til at undervise finmotoriske færdigheder og danner neurale forbindelser, der kræves for at bygge fremtidens matematik og problemløsning færdigheder.

2.100 stykker puslespil til børn over 4 år gammel:

Høj kvalitet puslespil er farverig og iøjnefaldende, og giver børnene mulighed for at diskutere og lære farverne.

3.Interessant begyndelsen uddannelse legetøj:

Puslespil hjælpe med at støtte børns udvikling i spil;

Ved montering sammen forskellige former og størrelser sammen og opdage, større billeder, børn kan dyrke koncentration og kreativitet.

Specifikation:

Størrelsen af det færdige puslespil: om 38.10 cm x 25.40 cm/15x10in

Packing Liste:

100 Stykker af Puslespillet

1 x Plakat

Stil Dyr
Materiale Papir
Oprindelse KN(Oprindelse)
Aldersgruppe > 3 år
Model-Nummer pædagogisk puslespil
Puslespil Stil common

Skriv en anmeldelse

Skriv en anmeldelse

Forbindelse