Japan RHINO Reparation Værktøjer, YN-10 135mm Diagonal Tænger kabelsaks Til at Skære plast, ledninger, element, fødder osv.

Ny vare

kr84.25

På lager

Tags:

legering diagonal tænger, rhino toy, wire cutter, multifunktions-tang, philips elkedel element, kommerciel el-tænger, platon tang, japansk værktøj, kobber kabel stripper, pince coupe kabel

Hot Salg Reparation Værktøj:

Russiske købere bedes du angive dit fulde navn!Fulde navn er dit navn + faderens navn + efternavn.

RHINO er en berømt mærke i Japan, YN-10 manufacturing technology færdigheder, styrke, skarpe og holdbare , som de andre lavpris-produkter ikke kan matche.

Funktioner:

1. Smedning med høj kvalitet carbon stål ;

2. Klingen er behandlet med en speciel høj-frekvens, skåret skarpere, længere liv ;

3. I japansk stil, non-slip håndtag, føler sig trygge, god isolering;

4. Tang er behandlet raffinering, udseendet er mere fornemme;

5. Det anvendes til elektrisk reparation, bil reparation og hjemmearbejde (skær eller klip overskydende tråd, wire-svejsning).

Alle billeder er rigtige billeder:

Bemærk om levering:

Den shipping tid til mange lande normal 15 - 45 arbejdsdage (Rusland 15 - 60 arbejdsdage, Brasilien 25-80 arbejdsdage ), undtagen helligdage.

Men som shipping-model, du vælger, Du har tillid til os.Vi vil vælge den bedste shipping model og sender varen inden for 2 dage (undtagen helligdage) efter bekræftet din betaling.Du vil modtage pakken i tide.

Du skal være ansvarlig for at betale told, told-og klart, told, hvis der er takster.

BEMÆRK:

EVENTUELLE SKADER I INSTALLATIONEN ER IKKE VORES ANSVAR, OG ER IKKE DÆKKET AF GARANTIEN.TJEK VENLIGST KOMPATIBILITET FØR KØB.

Feedback: Vi vil gøre vores bedste for at efterlade dig hurtig positiv feedback på at vise forståelse for dit køb.Hvis for uanset hvad årsag der er problemer med vores vare eller vores service venligst gøre en indsats for at nå ud til os, så vi kan løse problemet for dig.Feedback er det vigtigste aktiv på Ptg-flyt.dk til en sælger, og vi stræber efter at have en perfekt feedback fra hver kunde.Så hvis noget ikke er til din smag, kan du give os en chance for at gøre tingene rigtigt.

Funktioner Mini
DIY-Forsyninger ELEKTRISK
Mærke NoEnName_Null
Tang Stil japansk
Type Diagonal Tænger
Navn RHINO Tænger
Materiale Kulstof Stål
Model-Nummer YN-10
Anvendelse Skæring
Håndtag Stil Lige

Skriv en anmeldelse

Skriv en anmeldelse

Forbindelse