4" 6" 8" ABS Plast Runde lugedæksel Dæk Plade Skridsikre Dæk Inspektion Plade til Marine RV yacht Båd Tilbehør, Hvid

Ny vare

kr83.09

kr105.19

-21 %

På lager

Tags:

campervan udstyr, campingvogn rv, vintage rv tilbehør, rkdm fører skifte, hatch, cherry blossom foto baggrund, båd rustfrit, arv kajak tilbehør, båd del, sejlbåde tilbehør blok

4" 6" 8" ABS Plast Runde lugedæksel Dæk Plade Skridsikre Dæk Inspektion Plade til Marine RV yacht Båd Tilbehør, hvid

Funktion:

[1].Forstærket design med en non-slip overflade

[2].Separat dækplade og chassis, der er nem at installere

[3].Forborede undersænkede huller (skruer er ikke inkluderet)

[4].Lavet i ABS materiale, anti-aging, anti-ætsende, ultraviolet resistent

[5].Vejr-stramme kusser-og O-ring forseglet dæk plader er ideel til indendørs og udendørs applikationer

Specifikation:

*Farve: Hvid

*Størrelse: 4"/6"/8"

*Varen er inkluderet: 1 x Inspektion lugedæksel

*Materiale: ABS(Acrylonitril-Butadien-Styren)

*Navn:Anti-ætsende Inspektion Adgang Dæk Plade

*Kompatibel Med: For Yacht Marine Adgang Lugedæksel

*Størrelse(ID x OD): ca.101 x 143mm(4,0 x 5.6 cm / 151 x 198mm(5.9 x 7,8 tommer) / 180 x 250 mm(7.1 x 9,8 tommer)

Pakke inkluderet:

1pc/2stk Dæk inspektionslem(Afhænger af dit valg)

Bemærkninger:

1.Bemærk, at 1-3mm fejl, på grund af manuel måling.

2. På grund af forskellen mellem de forskellige skærme, de billeder, der måske ikke afspejler den faktiske farve på varen.

3.Du forlader en meddelelse, før du giver dårlig feedback, hvis de produkter, der har nogle problemer.Tak for din forståelse.

Om Betaling

* Vi accepterer Alipay, West Union, TT.Alle større kreditkort accepteres via sikker betaling eller SPÆRREDE. * Betaling skal ske indenfor 3 dage efter bestilling. * Hvis du ikke kan tjekke ud umiddelbart efter auktionen tæt, vent et par minutter, og prøv igen Betalinger skal være afsluttet inden for 3 dage.

Om Forsendelse

** WORLDWIDE SHIPPING. ** Ordrer behandles efter rettidig betaling kontrol. ** Vi kun leveres til bekræftet ordre adresser.Din ordre adressen skal matche din Shipping adresse. ** De viste billeder er ikke den faktiske vare, og er kun til reference. ** SERVICE TRANSIT TID er fastsat af luftfartsselskab og udelukker weekender og på helligdage.Transit tider kan variere, især i feriesæsonen. ** Hvis du ikke har modtaget din forsendelse inden for 30 dage efter betalingen, bedes du kontakte os.Vi vil spore forsendelsen, og komme tilbage til dig hurtigst muligt med et svar.Vores mål er kundernes tilfredshed!

Retur & Refusion

*** Har du 7 dage til at kontakte os og 30 dage at returnere det fra den dato, den blev modtaget.Hvis dette element er i besiddelse af mere end 7 dage, det anses for brugt, og VI VIL IKKE UDSTEDE EN REFUSION ELLER UDSKIFTNING.Der er INGEN UNDTAGELSER!Forsendelses omkostninger er bærer af både sælger og køber i halve. *** Alle returnerede varer SKAL VÆRE i den oprindelige indpakning, og du SKAL GIVE os en forsendelse tracking nummer, specifik årsag til returnering. *** Vi vil refundere DIN FULDE VINDENDE budbeløb, efter modtagelse af varen i dets oprindelige tilstand og emballage med alle komponenter og tilbehør er inkluderet, NÅR BÅDE Køber og Sælger annullere transaktionen fra Ptg-flyt.dk.ELLER, du kan vælge at få en erstatning. *** Vi vil afholde alle forsendelsesomkostninger, hvis produkt(er) er (er) ikke som annonceret.

Om Feedback

**** Vi opretholder høje standarder for kvalitet og stræber efter 100% kundetilfredshed!Feedback er meget vigtigt, at Vi anmoder om, at du straks kontakte os, FØR du giver os, neutral eller negativ feedback, så vi på tilfredsstillende vis kan løse dine problemer.Det er umuligt at løse problemer, hvis vi ikke kender dem!

Ansøgninger ABS-Round Dæk lugedæksel
Element Navn Inspektion Dæk Plade
Type Inspektion Dæk Plade
farve Hvid
Materiale ABS Plast
Størrelse 4/6/8inch
Mængde 1pieces
Produkt Funktion Runde Dæk Lugedæksel
Specifikationer Marine Adgang Lugedæksel

Skriv en anmeldelse

Skriv en anmeldelse

Forbindelse