Nye Ankomst Smukke Trendy Blandet Gaver Havet Ocean Sediment, Sten Skive Perler Top Boret Flade Form Tilbehør Til Smykkefremstilling

Ny vare

kr61.24

kr72.04

-14 %

På lager

Tags:

fugl badeforhæng, due, fugl indretning, bird feeder udendørs, antikke fuglebur, tilbehør fugl, pigeon produkt, bird cage lampe, fuglebur-arkføderen, bag frame handle

Det element i billederne er det præcis du vil modtage.Alle de billeder, der blev taget i naturligt lys.

Beskrivelse:

Materiale: Jasper

Charme Form: Kvadrat

Størrelse: 17-35mm hver enkelt

Quatity: En fuld strand, 15pcs

Emballage:

Indpakket luftboble ark og derefter pakket ind i boble mailer.Bulk last vil blive sat i kassen.

Forsendelse:

1. Alle iterms vil blive afsendt med 3 dage efter betaling gjort, Kina post pakke gratis,og hvis du har brug for nogen andre udtryk,så fortæl os venligst i god tid.men du måske betaler Andre Transport Regning,tak!

2. Gratis forsendelse emner, vi vil bruge HK eller Kina Post Air Mail til dig: post(s)

3. De elementer, der normalt tager 10-30 dag at ankomme til de fleste af landene.Nogle lande eller landområder, kan det tage endnu længere tid på grund af at de ikke hyppige flyselskab og inspektion af toldmyndighederne.Hvis du har brug for hurtige måde, skal du vælge EMS, DHL, UPS eller TNT, vil det tage 3-5 dage til ankomst, ekstra fragt omkostninger er 20 USD.

Betaling:

ESCROW, T/T, Western Union, Paypal, VISA....Retur & Exchange Politiet:

Vi er meget overbeviste om, at vores emne vil opfylde og overgå dine forventninger.Men hvis du af en eller anden grund du ikke er helt tilfreds, sådan som det element, der har problemer med kvaliteten eller beskadiget i transit, og så videre., kan du returnere din bestilling inden for 30 dage fra købsdatoen.Varen skal returneres i original stand, ubrugte og uændret på nogen måde.Vi må ikke dække returportoen, og kun gemme kreditkort er udstedt for at vende tilbage.Som tilbagevendende modvilje varer i god stand, køberen skal betale ekstra shipping gebyrer, der er afholdt for at sende ud.Om OS:

Vi er specialiseret i Semi Ædle Sten/Ædelsten, perler mere end 10 år og har en stor erfaring på design perler.Alle de produkter, vi tilbyder, er fuldstændig håndlavet og vi er altid på en mession at føre tendensen i smykker markedet.Gå venligst med os !

Jeg er glad for at besvare eventuelle spørgsmål, du måtte have, så tøv ikke med at kontakte mig.Jeg vil forsøge mit bedste for at svare dig ikke senere end 24 timer i nogen dage.

Stil Trendy
Funktion Mode
Kæde Type INGEN
Emne Diameter 17-35mm
Metaller Type INGEN
Bøde eller Mode Mode
Materiale Semi-ædle Sten
Element Type Halskæder
Model-Nummer CY2204
Kompatibilitet Alle Kompatibel
Halskæde Type Momenter
Form\mønster Pladsen
Køn KVINDER
Vedhæng Størrelse 17-35

Skriv en anmeldelse

Skriv en anmeldelse

Forbindelse