Samsung Laptop hukommelse 4 GB PC2-6400 DDR2 800MHz Bærbare RAM 4G 800 6400S 4G 200-pin DIMM

Ny vare

kr335.79

På lager

Tags:

8gb ddr3 sodimm, ddr3 ram, ddr2 ram, samsung galaxy, memorua ram ddr4 8gb, spil bærbar, notesblok, for sansung, ddr4 ram, notbook samsung

Ovenstående produkt (brand, parameter) Ptg-flyt.dk automatisk genereret, lejlighedsvis, kan være forkert, bedes du henvise til den officielle data til computeren endelige test sejre!

Foto (udseende, farve, oprindelse, serienummer) for reference kun, tilfældige levering, hvis eventuelle ændringer, du har forrang i form!Særlige krav til produktet, bedes du kontakte mig, og så købe !Har lagt mærke til: 1. på grund af antallet af partier af forskellige produkter, udgivelsesdatoen og den specifikke modeller, og serienummeret er forskellige..Hvis der er udsving, i henhold til det virkelige objekt bemærk! 2. label Der er mange stilarter, tilfældigt sendt

3.bemærk de helt stykke chipset er tilfældigt.Serienummer og dele nummer på ram er forskellige.Billede på hjælp fra er kun til reference.

produkt parametre er kun til reference, computerkonfiguration eller indstilling er forskellig, kan ændre sig, endelig computer test er endelig!

Russiske købere venner, på grund af det russiske postvæsen politiske regulering, de modtager navn til at udfylde fulde navn til den normale pick, bedes du venligst udfylde fulde navn på engelsk, tak!

Kvalitet

- Hvert element har været testet kritisk, før overførslen finder sted ,har vi bygget flere test stationer, specielt for CPU ,bedes du købe det med worry-free .

- Sørg for at kontakte fan og CPU ' en er god, vil ikke få CPU-temperatur er for høj.Tak

- Tøv ikke med at kontakte os, hvis du har nogen spørgsmål eller bekymringer, før eller efter dit køb.Vi er forpligtet til din 100% tilfredshed.

Feedback

- Vi opretholder høje standarder for kvalitet og stræber efter 100% kundetilfredshed!Feedback er meget vigtigt, at Vi anmoder om, at du straks kontakte os, FØR du giver os, neutral eller negativ feedback, så vi på tilfredsstillende vis kan løse dine problemer.

- Da din feedback er meget vigtigt for vores virksomheds udvikling, vi oprigtigt opfordre dig til at lade positiv feedback til os, hvis du er tilfreds med vores produkt og service.Det vil kun tage dig 1 minut.

Vender tilbage

- Returnerer accepteret.Varen skal være i original stand.Og, du skal betale ekstra shipping gebyrer, der er afholdt, og de elementer, der returneres, skal være holdt i deres oprindelige tilstand.

Kombination Form Single
Køling Fin No
Pakke No
Mærke Samsung
Funktion IKKE-ECC
Type DDR2
Hukommelse Frekvens 800 MHz
Model-Nummer SAMSUNG 4GB PC2-6400S
Garanti et år
Frekvens 800 mhz
Anvendelse Bærbar computer
Punkt Betingelse anvendes

Skriv en anmeldelse

Skriv en anmeldelse

Forbindelse